Dia 2: Midtown

Dimecres 3 octubre

El dia ha començat ben d'hora, ben d'hora, concretament a les 5 del matí, el jet-lag ens tenia amb els ulls ben oberts. Tan aviat com ha sortit el sol, hem anat a comprar l'esmorzar. S'havia d'agafar forces perqué ens esperava un dia molt intens.

Avui la idea era visitar i conèixer el Midtown de Manhatthan. Així que hem agafat el metro direcció Times Square, segurament el lloc més conegut de Nova York. Sembla que un lloc que es té tan interioritzat no pugui sorprendre quan t'hi plantes davant, però res més lluny de la realitat. Times Square impressiona i molt.






 
Desprès d'estar una estona assentats a les escales de Times Square observant la gent, les vistes, les pantalles, etc. hem anat cap al Bryant Park. Durant el camí hem fet parada a botigues friquis: Disney, Nintendo, HBO, més endavant LEGO. Obviament, sense comprar res, quan viatgem la idea és gastar només amb experiències, no amb coses materials.












El Bryant Park ha estat una de les grans sorpreses del dia i és que ens ha encantat. Està super cuidat i té unes vistes al.lucinants. A part és un lloc on els neoyorkins hi fan molta vida. Just davant del Bryant Park, hi ha la New York Public Library, que també mereix ser visitada perquè és preciosa.









Relativament aprop, hi ha la mítica Grand Central Station, hem agafat les audio-guies perquè ens entrava amb el NYpass però la veritat és que no ho podem recomanar, el millor és fer una volta per compte propi. He intentat fer de Serena Van Der Woodsen al tornar a Manhatthan desprès d'estar al internat, però mai ningú podrà tenir més estil i ser més diva que Blake Lively.




Seguidament, tocava visitar un del punts forts del viatge... L'Empire State Building! Tothom, absoultament tothom, ens ha recomanat molt més el Top of the Rock, així que al entrar-nos els 2 al NYpass hem decidit pujar primer al Empire perquè no ens decepcionés si ho feiem al inrevés. Ha estat una magnífica decisió: ens ha encantat! Les vistes són una autèntica passada. M'ha agradat mil vegades que el Burj Khalifa.











Ja se'ns havien fet les 2 del migdia i tocava dinar, així que hem anat a provar el tan recomanat Shake Shack. L'Aleix s'ha demanat la ShakeBurger i jo l'opció vegetarina, una hamburgesa de bolets. I podem afirmar que mereix la bona fama que tenen, estaven boníssimes i el preu no és car: 12€ per persona el menú (hamburgesa, patates i aigua) comparant amb els preus habituals a EEUU.



Desprès de dinar hem fet un passeig que ens ha invitat a reflexionar molt sobre les nostres primeres impressions. Sempre s'ha dit que NY és com estar dins d'una pel.lícula. Però realitat és que Nova York no és com a les pelis, les pelis són com Nova York. La vida dels neoyorkins és tal qual hem vist des de petits a la tv i veure-ho amb els teus propis ulls és una passada.



A les 5 hem anat cap al Top of the Rock, la nostra idea era pujar sobre les 6 per poder gaudir de la posta de sol. Però hem pecat de confiats... La següent hora disponible era a les 7:50 que ja és fosc... No ens interessava. Així que hem reservat per demà. Haurem de fer alguns canvis al planning però tot sigui això.



Estavem cansats, així que hem decidit anar tirant cap al apartament perquè teníem una bona estona de metro. Ja al barri hem anat a comprar el sopar a un Target que ens ha FLIPAT. Un dels llocs als que més m'agrada anar quan sóc a un altre país és als supermercats. M'encanta veure totes aquelles coses que nosaltres no tenim. Per cert, una garrafa d'aigua, uns cereals, una caixeta de kiwis i una ampolla de suc, 10$😱


El que ha passat a continuació ho intentaré explicar de la manera més ràpida possible perquè estic esforçant-me per eliminar les imatges de la meva ment:

Ja a l'Airbnb, he decidit fer-me una dutxa abans de sopar, mentre estava dutxant-me amb aigua calenteta a lo anunci d'Herbal Essences, he decidit mirar-me els peus, aquí ha estat quan he descobert que no m'estava dutxant sola sinó amb una colega: 🐀. El crit ha ressonat per tots els Estats Units d'Amèric, m'han confirmat que en algunes zones de Groenlàndia també s'ha sentit. Hem trucat a Airbnb perquè ens canvièssin d'apartament ja que jo no m'hi volia quedar més. De moment, som a un hotel que ens pagaran i demà ens portaran a algun altre apartament de les mateixes característiques del que havíem pagat.

Ja sé que alguns, sobretot el meu pare, pensareu que sóc una bleda i una figaflor. Però les rates són possiblement la cosa que em fa més fàstic del món i no pago 100€ la nit per banyar-me amb una...








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Londres. Dia 2: Notting Hill, Covent Garden i Highbury!

Organitzció i pressupost viatge a Nova York (octubre 2017)

Blog d'una somiatruites